Schowek Twój schowek jest pusty
Twój koszyk jest pusty ...

Kategorie

Koszyk

Twój koszyk jest pusty ...

Bestsellery

Opinia o produkcie

bardzo fajny , delikatny olej, uzywa go do calego ciala, szybko sie wchlania
Ocena produktu 5/5

Nasze nowości

Reklama

  • sklep ogrodniczy

Chmura tagów

Wymiana Linkami

Proponujemy darmową wymianę linkami między Wwoją a naszą stroną.

Jak to zrobić?
Wstaw na swoją stronę główną nasz baner przekierowujący do naszej strony.
My wstawimy na naszej stronie głównej baner przekierowujący do Twojej strony.
Polecamy zlinkować baner aby otwierał stronę w nowym oknie.

Nasz baner prześlemy mailem na życzenie.
Prześlij na swój baner. Wymiary 156x92 pix.
 
» » MASŁA I OLEJKI

MASŁA I OLEJKI

Dodatkowe opcje przeglądania
Zakres cen od do
Tylko nowości
Tylko promocje
OLEJ RYCYNOWY

OLEJ RYCYNOWY

16,00 zł
    Olej rycynowy Castor Oil Olej rycynowy to naturalny olej pozyskiwany z nasion Rącznika pospolitego. Stosowany w zabiegach wzmacniających, regenerujących do skóry, włosów oraz rzęs szczególnie gdy są łamliwe wypadające Wykorzystywany jest do masażu…
    szt. Do koszykadodaj do porównaniadodaj do schowka
    OLEJ Z ZARODKÓW PSZENICY

    OLEJ Z ZARODKÓW PSZENICY

    11,00 zł
    OLEJ Z ZARODKÓW PSZENICY INCI Triticum aestivum Olej zimnotłoczony i nierafinowany Olej z kiełków pszenicy charakteryzuje się bardzo wysoką zawartością naturalnej witaminy E, Olej ten zawiera NNKT, witaminy, składniki mineralne, lecytynę, enzymy, fitosterole,…
    szt. Do koszykadodaj do porównaniadodaj do schowka
    OLEJEK MIGDAŁOWY

    OLEJEK MIGDAŁOWY

    25,00 zł
    Olejek ze słodkich migdałów INCI Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil Źródło piękna i młodości. Olej migdałowy jest jednym z najlepszych i najskuteczniejszych olejów kosmetycznych. Nadaje się do każdego rodzaju skóry. Jest szybko wchłaniany, rozprowadzony…
    szt. Do koszykadodaj do porównaniadodaj do schowka
    OLEJEK Z CZARNUSZKI

    OLEJEK Z CZARNUSZKI

    19,00 zł
    OLEJ Z CZARNUSZKI SIEWNEJ Olej ten otrzymuje się poprzez tłoczenie na zimno nasion otrzymywanych z Czarnuszki siewnej. Bardzo popularny w Egipcie, Turcji i Azji. Olej z czarnuszki posiada bardzo bogaty skład: NNKT, fitosterole, naturalne tokoferole…
    szt. Do koszykadodaj do porównaniadodaj do schowka
    EXTRA FIT

    EXTRA FIT

    18,00 zł
    Masło Extra Fit Masło extra fit to najskuteczniejszy produkt do wyszczuplający i ujędrniający. Produkt zawiera tylko naturalne masło i olejki, dobrane precyzyjnie tak, aby szybko i skutecznie likwidować cellulit oraz wyszczuplić. Zawiera Coconut oil…
    szt. Do koszykadodaj do porównaniadodaj do schowka
    MASŁO KAKAOWE

    MASŁO KAKAOWE

    16,00 zł
     MASŁO KAKAOWE  INCI Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter Masło kakaowe działa natłuszczająco, nawilżająco oraz ochraniająco. Jest biozgodne ze skórą, oznacza to, że składniki w nim zawarte są przez skórę doskonale tolerowane i łatwo wchłaniane. Masło…
    szt. Do koszykadodaj do porównaniadodaj do schowka
    MASŁO KAKAOWE

    MASŁO KAKAOWE

    15,00 zł
     MASŁO KAKAOWE  INCI Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter Masło kakaowe działa natłuszczająco, nawilżająco oraz ochraniająco. Jest biozgodne ze skórą, oznacza to, że składniki w nim zawarte są przez skórę doskonale tolerowane i łatwo wchłaniane. Masło…
    szt. Do koszykadodaj do porównaniadodaj do schowka
    MASŁO KOKOSOWE

    MASŁO KOKOSOWE

    15,00 zł
    MASŁO KOKOSOWE INCI Cocos Nucifera (Coconut) Oil Co to jest olej kokosowy Olej kokosowy jest otrzymywany poprzez tłoczenie i rozgrzanie kopry. Kopra to twardy miąższ orzechów palmy kokosowej. Ma silne właściwości antybakteryjne, antywirusowe oraz…
    szt. Do koszykadodaj do porównaniadodaj do schowka
    OLEJ ABISYŃSKI

    OLEJ ABISYŃSKI

    19,00 zł
    OLEJ ABISYŃSKI INCI  Crambe Abyssinica Seed Oil Olej abisyński otrzymuje się z nasion rośliny z wschodniej Afryki i rejonów śródziemnomorskich. Nasiona Crambe abyssinica zawierają około 30% oleju o niezwykle wysokim poziomie nienasyconego kwasu erukowego.…
    szt. Do koszykadodaj do porównaniadodaj do schowka
    OLEJ ARGANOWY BIO 100 ml

    OLEJ ARGANOWY BIO 100 ml

    49,00 zł
    Olej arganowy BIO INCI Argania Spinosa Seed Oil źródło piękna i młodości kiedy stosujemy i co nam daje? skutecznie spłyca zmarszczki, ujędrnia, wygładza, poprawia elastyczność, działa rewitalizująco, gdyż wspomaga odnowę komórek,…
    szt. Do koszykadodaj do porównaniadodaj do schowka
    OLEJ BAWEŁNIANY

    OLEJ BAWEŁNIANY

    25,00 zł
    OLEJ BAWEŁNIANY DOSKONAŁY BALSAM DO CIAŁA ORAZ MASKA DO WŁOSÓW O znakomitej przydatności oleju z nasion bawełny w kosmetyce decyduje jego skład czyli ogromna zawartość niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych (NNKT), a szczególnie kwasu olejowego…
    szt. Do koszykadodaj do porównaniadodaj do schowka
    OLEJ MACADAMIA

    OLEJ MACADAMIA

    22,00 zł
    OLEJ MACADAMIA INCI: Macadamia (Macadamia ternifolia) Seed Oil. Olej Makadamia zawiera nienasycone kwasy tłuszczowe. Tak wysoka koncentracja kwasu oleopalmitynowego sprawia, że jest efektywnym wymiataczem wolnych rodników. Jest odpowiedni dla wszystkich…
    szt. Do koszykadodaj do porównaniadodaj do schowka
    OLEJ PERILLA

    OLEJ PERILLA

    16,00 zł
    Olej Perilla Perilla Frutescens (Perilla) Seed Oil Roslina Perilla pochodzi z południowej Azji i i jest głównie uprawiana dla owoców, z których otrzymuje się wspanialy olej . Olej ten ze względu na wyjatkowo wysoką koncentrację bardzo cennego kwasu…
    szt. Do koszykadodaj do porównaniadodaj do schowka
    OLEJ TAMANU

    OLEJ TAMANU

    24,00 zł
    NATURALNY OLEJ TAMANU INCI: Calophyllum Inophyllum   Olej Tamanu (Kamani) wspomaga procesy przeciwzapalne, przeciwbólowe, przeciwwirusowe, przeciwbakteryjne, przeciwgrzybiczne, przeciwreumatyczne, pobudzające regenerację tkanek. Stosowany przy leczeniu…
    szt. Do koszykadodaj do porównaniadodaj do schowka
    OLEJ WINOGRONOWY

    OLEJ WINOGRONOWY

    24,00 zł
    Naturalny olejek winogronowy INCI Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil Olejek winogronowy ma bardzo szerokie zastosowanie w kosmetyce. Jest składnikiem wielu kremów, balsamów, oliwek. Olejek ten jest doskonały dla naszej skóry, włosów i paznokci. Co nam…
    szt. Do koszykadodaj do porównaniadodaj do schowka
    OLEJ Z MARCHWI KAROTEN

    OLEJ Z MARCHWI KAROTEN

    18,00 zł
    Karoten- macerat z marchwii INCI: Helianthus Annuus Seed Oil & Daucus carota sativa W kosmetyce wyciąg olejowy z marchwi znalazł zastosowanie dzięki swojwmu działaniu przeciwzapalnemu. Beta-karoten i inne karotenoidy zwiększają zdolności obronne skóry…
    szt. Do koszykadodaj do porównaniadodaj do schowka
    OLEJEK ARGANOWY BIO

    OLEJEK ARGANOWY BIO

    25,00 zł
    Olej arganowy BIO INCI Argania Spinosa Seed Oil Źródło piękna i młodości Kiedy stosujemy i co nam daje: - skutecznie spłyca zmarszczki - ujędrnia, wygładza - poprawia elastyczność - działa rewitalizująco, gdyż wspomaga odnowę komórek, niweluje worki…
    szt. Do koszykadodaj do porównaniadodaj do schowka
    OLEJEK AVOCADO

    OLEJEK AVOCADO

    14,00 zł
    OLEJ AVOCADO INCI Persea Gratissima (Avocado) Oil Olej z awokado jest łatwo wchłaniany przez skórę, wnika w jej głębsze warstwy. Często zwany olejem 7 witamin (A-B-D-E-H-K-PP), silnie nawilża, ożywia naskórek, wykazuje dużą zgodność z naturalnymi…
    szt. Do koszykadodaj do porównaniadodaj do schowka
    OLIWKA OMEGA3

    OLIWKA OMEGA3

    7,00 zł
    Super odżywczy, nawilżający olejek z witaminą E, A, B , kwasami omega 3 i 6 oraz flawonidami. Rewolucyjna formuła unikatowej kompozycji owoców moreli ,winogron, migdałów, orzechów, nasion słonecznika, kukurydzy i pszenicy Olejek ten to doskonałe lekarstwo…
    szt. Do koszykadodaj do porównaniadodaj do schowka
    POMADKA MASŁO SHEA

    POMADKA MASŁO SHEA

    5,90 zł
    Masło Shea pomadka Aktywna ochrona Twoich ust. Zawsze przy Tobie. Wygodne opakowanie z pierścieniem gwarancyjnym zmieścisz swojej torebce. Co to jest masło shea: Masło to otrzymuje się z owoców - orzeszków drzewa masłowego Butyrospermum parkii, rosnącego…
    szt. Do koszykadodaj do porównaniadodaj do schowka
    OLEJ RYŻOWY

    OLEJ RYŻOWY

    24,00 zł
    Naturalny olejek ryżowy Oryza sativa (rice) bran oil Olej ryżowy jest jednym z najlepszych i najskuteczniejszych olejów oraz bardzo popularnym naturalnym kosmetykiem. Nadaje się do każdego rodzaju skóry. Jest szybko wchłaniany, rozprowadzony nie daje…
    szt. Do koszykadodaj do porównaniadodaj do schowka
    MASŁO SHEA

    MASŁO SHEA

    14,00 zł
    MASŁO SHEA Co to jest masło shea: Masło to otrzymuje się z owoców - orzeszków drzewa masłowego Butyrospermum parkii, rosnącego w Afryce w środowisku naturalnym. Zbierane ręcznie orzeszki charakteryzują się bardzo wysoką zawartością tłuszczu.  …
    szt. Do koszykadodaj do porównaniadodaj do schowka
    OLEJ Z ALG

    OLEJ Z ALG

    17,00 zł
    Olej z alg Fucus INCI: Helianthus Anuus Seed Oil, Fucus Vesiculosus Extract Do masażu ANTYCELLULIT Ekstrakt olejowy z alg morskich morszczynu pęcherzykowatego. Wykorzystywany jest do zabiegów o działaniu - przeciwcellulitowym - modelującym - wyszczuplającym…
    szt. Do koszykadodaj do porównaniadodaj do schowka

    Oprogramowanie sklepu shopGold.pl