Schowek Twój schowek jest pusty
Twój koszyk jest pusty ...

Kategorie

Koszyk

Twój koszyk jest pusty ...

Bestsellery

Opinia o produkcie

bardzo delikatny peeling, ma wrazliwa skore naczynkowa i jest doskonaly w przeciwienstwie do mocnych scrubow
Ocena produktu 5/5

Nasze nowości

Reklama

  • sklep ogrodniczy

Chmura tagów

Wymiana Linkami

Proponujemy darmową wymianę linkami między Wwoją a naszą stroną.

Jak to zrobić?
Wstaw na swoją stronę główną nasz baner przekierowujący do naszej strony.
My wstawimy na naszej stronie głównej baner przekierowujący do Twojej strony.
Polecamy zlinkować baner aby otwierał stronę w nowym oknie.

Nasz baner prześlemy mailem na życzenie.
Prześlij na swój baner. Wymiary 156x92 pix.
 
OLEJ ABISYŃSKI

OLEJ ABISYŃSKI

ESTIEN surowce kosmetyczne
OLEJ ABISYŃSKI
Średnia ocena (5/5):
Średnia ocena 5/5
(głosów 4)

Dostępność: Dostępny

Koszt wysyłki: od 11,00 zł Dostępne formy wysyłki dla oglądanego produktu:Poczta Polska ekonomiczna - 12,00 zł
Poczta Polska priorytetowa - 14,00 zł
Poczta Polska - pobranie - 22,00 zł
Kurier - 16,00 zł
Kurier - pobranie - 20,00 zł
InPost Paczkomaty24 - 11,00 zł
Odbiór osobisty - 0,00 zł

Stan magazynowy:

pojemności
30 ml
125 ml

Cena: 19,00 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (4)

OLEJ ABISYŃSKI
INCI  Crambe Abyssinica Seed Oil

Olej abisyński otrzymuje się z nasion rośliny z wschodniej Afryki i rejonów śródziemnomorskich. Nasiona Crambe abyssinica zawierają około 30% oleju o niezwykle wysokim poziomie nienasyconego kwasu erukowego. Ten kwas tłuszczowy stanowi ponad 50% całkowitej ilości kwasów tłuszczowych wchodzący w skład oleju abisyńskiego i to właśnie kwas erukowy decyduje o dobroczynnych właściwościach tego oleju w pielęgnacji skóry, włosów i paznokci.
 
Stosowany w pielęgnacji skóry zapewnia intensywne nawilżenie, nawet przy bardzo wysuszonej skórze z widocznymi zmarszczkami. Poprawia kondycje skóry i redukuje zmarszczki. Pozostawia skórę gładszą, elastyczną i miękką w dotyku. Olej ten szybko i łatwo penetruje naskórek, co pomaga w uzupełnieniu utraconych lipidów , nie zatyka porów skóry i nie zostawia tłustego filmu.
 
Olej abisyński stosujemy do pielęgnacji włosów, szamponach, maskach i odżywkach. 
Włosy  stają się miękkie, elastyczne, olej ten przywraca im naturalny połysk.
 
 
 
Olej ten może być stosowany bezpośrednio na skórę.
Olej nie powoduje  podrażnień, nie powoduje alergii, nie jest toksyczny.
 
Przechowywać w lodówce, w szczelnie zamkniętym opakowaniu. Chronić przed dostępem bezpośredniego światła, powietrza i wilgoci
dostępny w dwóch pojemnościach
Autor recenzji: Anna Plichta Ocena produktu: Ocena produktu 5/5 Data napisania recenzji: 12-06-2013
fabtastyczny olejek zarówno do masażu jak i do pielęgnacji, szybko sie wchłania i pozostawia miekki naskórek, polecam tez dla wszystkich mam mających dzieci:)
Autor recenzji: Kamila Opole Ocena produktu: Ocena produktu 5/5 Data napisania recenzji: 07-12-2012
ja robie mieszanki kilku olejow i ten razem z czarnuszka tamanem i arganowym, jest moim glownym kosmetykiem, wyrzucilam wszystkie kremy, balsamy.Widze efekty, a nie zawiraja chemii
Autor recenzji: Jolanta Krakowa Ocena produktu: Ocena produktu 5/5 Data napisania recenzji: 27-11-2012
bardzo fajny olej, dzieki za informacje o nim, bo po sprawdzeniu jest rewelacyjny, mieszam z olejem tamanu
Autor recenzji: Ludmiła Kielce Ocena produktu: Ocena produktu 5/5 Data napisania recenzji: 26-11-2012
bardzo ciekawy olej, po raz pierwszzy kupilam, ale nie po raz ostatni, znakomisie sie wczhlania i nawilza
Napisz recenzję
Pozostałe produkty z kategorii
OLEJ RYCYNOWY

OLEJ RYCYNOWY

16,00 zł
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl