Schowek Twój schowek jest pusty
Twój koszyk jest pusty ...

Kategorie

Koszyk

Twój koszyk jest pusty ...

Bestsellery

Opinia o produkcie

czesto kupuje, z powodu uniwersalnosci, nakladajac na skore i wlosy pieleguje jednoczesnie paznokcie, lubie go tez ze wzgledu na ladny zapach, ktiory…
Ocena produktu 5/5

Nasze nowości

Reklama

  • sklep ogrodniczy

Chmura tagów

Wymiana Linkami

Proponujemy darmową wymianę linkami między Wwoją a naszą stroną.

Jak to zrobić?
Wstaw na swoją stronę główną nasz baner przekierowujący do naszej strony.
My wstawimy na naszej stronie głównej baner przekierowujący do Twojej strony.
Polecamy zlinkować baner aby otwierał stronę w nowym oknie.

Nasz baner prześlemy mailem na życzenie.
Prześlij na swój baner. Wymiary 156x92 pix.
 
» Recenzje

Recenzje

OLEJ BAWEŁNIANY

OLEJ BAWEŁNIANY

Ocena produktu 5/5

skusilam sie bo przeczytalam recenzje i jestem bardzo zadowolona http://www.uroda-kosmetyki-opinie.blogspot.com/2014/07/wielofunkcyjnyi-tani-olej-baweniany.html

Autor recenzji: Olga Misiak
Data napisania recenzji: 03-07-2014

OLEJEK ARGANOWY BIO

OLEJEK ARGANOWY BIO

Ocena produktu 5/5

dziwny troche nieprzyjemny zapach, ale dziala super:)

Autor recenzji: Marianna Z.
Data napisania recenzji: 15-06-2014

OLEJEK ARGANOWY BIO

OLEJEK ARGANOWY BIO

Ocena produktu 5/5

bardzo ciekawy produkt, dodje go do kremu, ale szczegolnie szybko widzilam dzialanie na włosy, polecam!!

Autor recenzji: Magda
Data napisania recenzji: 21-04-2014

OLEJEK ARGANOWY BIO

OLEJEK ARGANOWY BIO

Ocena produktu 5/5

polecam tez krem z tym olejkiem, i maslem shea widac roznice po 3 tyodniach

Autor recenzji: Aniela Skora
Data napisania recenzji: 12-02-2014

KWAS HIALURONOWY POTRÓJNY

KWAS HIALURONOWY POTRÓJNY

Ocena produktu 5/5

nawilza i zarazem chlodzi, dodaje czasem do maseczki z alg ale najczesciej bezposrednio na skore

Autor recenzji: Kamila Zurzycka
Data napisania recenzji: 12-02-2014

CYTRONELLA

CYTRONELLA

Ocena produktu 5/5

dziala

Autor recenzji: Kamila Zurzycka
Data napisania recenzji: 03-02-2014

LIPOSOMY ANTYTRĄDZIKOWE

LIPOSOMY ANTYTRĄDZIKOWE

Ocena produktu 5/5

uzywa moja corka i jest widoczny efekt

Autor recenzji: Katarzyna Lewa
Data napisania recenzji: 31-12-2013

PEELING Z KAKAOWCA

PEELING Z KAKAOWCA

Ocena produktu 5/5

oczyszcza i pieknie pachnie

Autor recenzji: Katarzyna Lewa
Data napisania recenzji: 20-11-2013

OLEJEK ARGANOWY BIO

OLEJEK ARGANOWY BIO

Ocena produktu 5/5

dobry, srednio pachnie ale dziala polecam krem z bazy kremowej i tego olejku

Autor recenzji: Malgorzata S
Data napisania recenzji: 12-11-2013

MASŁO KAKAOWE

MASŁO KAKAOWE

Ocena produktu 5/5

rewelacyjny bo delikatny zapach swietnie spradza sie z baza kremowa:)

Autor recenzji: Jola Wandzikowska
Data napisania recenzji: 30-10-2013

OLEJEK ARGANOWY BIO

OLEJEK ARGANOWY BIO

Ocena produktu 5/5

dobry , polecam zmieszac z olejem kokosowym i stooswac jako maske na cale cialo rowniez na wlosy

Autor recenzji: Janina Karczyńska
Data napisania recenzji: 11-10-2013

PARAFINA KOSMETYCZNA rozne zapachy

PARAFINA KOSMETYCZNA rozne zapachy

Ocena produktu 5/5

mieszam zazwyczaj dwa zapachy i stosuje w parfiniarce, swietnie wygladza dlonie i nawilza stopy

Autor recenzji: MalwinaRyś
Data napisania recenzji: 03-09-2013

KWAS HIALURONOWY POTRÓJNY

KWAS HIALURONOWY POTRÓJNY

Ocena produktu 5/5

stosuję od miesiąca, moim zdaniem jest to super preparat do nawilzania, stosuje rowniez z dermarollerem

Autor recenzji: MalwinaRyś
Data napisania recenzji: 03-09-2013

OLEJ RYŻOWY

OLEJ RYŻOWY

Ocena produktu 5/5

Swietny i delikatny peeling, sosuje rowniez do twarzy i potem nakladam masecze algowa , polecam

Autor recenzji: Janina Wasiak
Data napisania recenzji: 14-08-2013

OLEJEK ARGANOWY BIO

OLEJEK ARGANOWY BIO

Ocena produktu 5/5

rzeczywiscie dziala!!, ma sredni zapach, ale dobrze sie wchlania, a dodatkowo stosowany do wlosow dziala skutecznie , przestaly mi sie rozdwajac wlosy:)

Autor recenzji: Wiesława Szybnik
Data napisania recenzji: 11-08-2013

ZESTAW SŁONECZNY

ZESTAW SŁONECZNY

Ocena produktu 5/5

bardzo ciekawy zestaw , bardzo dobry przed oplanie peeling a potem podkresla opalenizne,

Autor recenzji: Wiesława Szybnik
Data napisania recenzji: 09-08-2013

KOENZYM q10 I TETRAPEPTYD

KOENZYM q10 I TETRAPEPTYD

Ocena produktu 5/5

produkt super jako dodatek do kremow, masek itd, ja dodaje 10 kropli do zwyklego kremu z celli razen z kwasem hialuronowym i uzyskuje najlepszy krem do calodziennego stosowania, polecam

Autor recenzji: Kaśka Milewicz
Data napisania recenzji: 06-08-2013

KORUND KOSMETYCZNY

KORUND KOSMETYCZNY

Ocena produktu 5/5

stosowałam przed maseczką z alg i jako peeling do ciała, sprawdził sie idealnie, skora wygladzona, ale bardzo chlonna kwas hialuronowy i olej bawelniany "wciagala" w ciagu kilku minut

Autor recenzji: Kaśka Milewicz
Data napisania recenzji: 06-08-2013

ALGI NAWILŻAJĄCE

ALGI NAWILŻAJĄCE

Ocena produktu 5/5

Bardzo dobre algi, na poczatku miałam kłopot i z rozrobieniem ale za drugim razem było ok, efekty rewelacyjne

Autor recenzji: Kaśka Milewicz
Data napisania recenzji: 06-08-2013

OLEJ BAWEŁNIANY

OLEJ BAWEŁNIANY

Ocena produktu 5/5

Najlepszy olej jaki miałam, błyskawicznie się wchłania i nawilza

Autor recenzji: Kaśka Milewicz
Data napisania recenzji: 06-08-2013

OLEJEK ARGANOWY BIO

OLEJEK ARGANOWY BIO

Ocena produktu 5/5

jeden z lepszych produktów, dobrze ,ze kupilam duze opakowanie

Autor recenzji: Pamur Olga
Data napisania recenzji: 04-08-2013

MASKA BAWEŁNIANA - PŁAT

MASKA BAWEŁNIANA - PŁAT

Ocena produktu 5/5

nasaczylam kolagenem kwas hiauronowym i sprawdzil sie swietnie, najlepsze ze mozna stosowac jescze kilka razy

Autor recenzji: Pamur Olga
Data napisania recenzji: 03-08-2013

DNS ROLLER

DNS ROLLER

Ocena produktu 5/5

na poczatku trzeba sie przyzwyczaic ,ale czego nie zrobie dla mlodego wygladu:))))

Autor recenzji: Pamur Olga
Data napisania recenzji: 20-06-2013

OLEJEK Z CZARNUSZKI

OLEJEK Z CZARNUSZKI

Ocena produktu 5/5

dobry olej razem z olejem arganowym i baza kremowa zastosowalam jako krem na bazie prawdziwych olejkow i jestem zadowolona, polecam

Autor recenzji: Alicja Borak
Data napisania recenzji: 17-06-2013

OLEJEK ARGANOWY BIO

OLEJEK ARGANOWY BIO

Ocena produktu 5/5

stosowalam ten olej do bazy kremowej tak aby miec prawdziwy krem arganowy , wyszedl swietnie i dziala, doadlam tez kolagen i kwas hialuronowy

Autor recenzji: Alicja Borak
Data napisania recenzji: 17-06-2013

OLEJ ABISYŃSKI

OLEJ ABISYŃSKI

Ocena produktu 5/5

fabtastyczny olejek zarówno do masażu jak i do pielęgnacji, szybko sie wchłania i pozostawia miekki naskórek, polecam tez dla wszystkich mam mających dzieci:)

Autor recenzji: Anna Plichta
Data napisania recenzji: 12-06-2013

MYDŁO ALEPPO 30

MYDŁO ALEPPO 30

Ocena produktu 5/5

dobre mydło nie uczula, a super pachnie

Autor recenzji: Krystyna Piasecka
Data napisania recenzji: 07-06-2013


Oprogramowanie sklepu shopGold.pl